Aurinkopaneeli omakotitaloon

Aurinkopaneeli -järjestelemän käyttö omakotitalossa on täysin automaattista ja huoletonta. Aurinkopaneeleilla pienennät sähkölaskua ja kasvatat omakotitalosi sekä kiinteistösi arvoa.

Aurinkopaneelien asennus

Aurinkopaneelit asennetaan tyypillisesti katon etelä-lappeelle, mutta mikäli lappeet ovat esim. itään ja länteen niin aurinkopaneelit voidaan jakaa kahdelle lappeelle kaksisäätöpiirisellä verkkoinvertterillä.  Aurinkopaneelien asennusjärjestelmän kiinnikkeet valitaan kattomateriaalin mukaan. Lisätietoa aurinkopaneelien asentamisesta ja asennuksessa huomioitavista asioista kuten aurinkopaneelien suuntauksesta ja aurinkopaneelikulmasta löydät täältä.

Aurinkopaneelit voidaan asentaa myös seinälle tai maahan. Erityisesti tonteilla joilla on tilaa aurinkopaneelien maa-asennus on usein hyvinkin järkevää. Lue lisää aurinkopaneelien maa-asennuksesta.

Aurinkopaneeli – asennuksesi tekee aurinkosähköasennuksiin erikoistuneen Finnwind Oy:n omat aurinkopaneeliasentajat.

Mitoitus sähkön kulutuksenne mukaan

Aurinkovoimalan koko valitaan sähkön kulutuksenne mukaan. Parhaan taloudellisen hyödyn saatte, kun kulutatte itse mahdollisimman hyvin tuottamanne sähkön. Kaikissa tarjoamissamme järjestelmissä verkkoinertteri on kolmivaiheinen, jotta tuotto jakautuu tasaisesti talon sähköverkon kolmelle vaiheelle. Energiaviraston www.sähkönhinta.fi -palvelusta löydätte sähköyhtiöt, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan mahdollisesti tuottamaanne ylijäämäsähköä.